Over mij

Ik ben Christa en sinds 2019 werkzaam als fotograaf. Fotografie is voor mij dingen laten zien en mensen vastleggen zoals ze zijn. Ik vind het mooi om de pure emoties van kinderen en volwassenen vast te leggen en zo waardevolle herinneringen te creëren voor later. Net voordat ik de stap durfde te zetten om als zelfstandig fotograaf te gaan werken is mijn schoonvader overleden. Het is erg snel gegaan en het was een verdrietige tijd. Maar tegelijkertijd ook hele mooie en waardevolle momenten beleefd met elkaar. En juist dat vind ik zo mooi en bijzonder!

Spijt
Ik heb echt spijt dat we tijdens het afscheid van mijn schoonvader geen afscheidsfotograaf hebben ingehuurd. Er waren veel mooie momenten: de motoren in de rouwstoet, het gedicht van een kleinzoon, het optillen van de kistrok om te kijken wat er onder opa zijn kist zat, de spreker, wie legde er een hand op mijn schouder tijdens de muziek, wat voor een weer was het buiten? Ik had graag een fotoalbum gehad met deze momenten om nog eens doorheen te bladeren.

Troost
Foto’s van het laatste afscheid van je dierbare kan echt troost bieden. De wetenschap dat er beelden zijn kan al rust geven en misschien vind je het fijn om samen met de kinderen door een mooi album te bladeren. Wie waren er allemaal, een troostende arm, het sluiten van de kist, de spreker(s), ophalen van herinneringen, details die je zelf misschien niet gezien hebt. Deze momenten vormen later prachtige en tastbare herinneringen.

Wil je meer informatie over afscheidsfotografie? Kom dan in contact door mij te bellen op 0622243071 of vul onderstaand formulier in;