Recensies

Fam Arends
“Wat zijn wij verrast hoe jij van een verdrietig moment een onvergetelijke herinnering maakt. Jouw passie, puurheid en je persoonlijkheid straalt een en al  warmte en vriendelijkheid uit. Voor ons voelde jouw aanwezigheid niet vreemd maar alsof het zo hoorde te zijn. Je zet jezelf niet voorop maar met veel  respect heb je mooie en intieme momenten vastgelegd. Deze momenten zijn zo waardevol en puur, dankjewel daarvoor . Ook gewoon voor wie je bent!!”

Fam Liet

“Betrokken, professioneel en bijna onzichtbaar maakt Christa de meest fantastische foto’s.

De uitvaart van onze vader heeft zij geweldig in beeld gebracht. Ze denkt goed mee en neemt waar nodig initiatieven. Met veel respect voor de overledene en de familie. Haar professionele foto’s dragen bij aan een stukje rouwverwerking. Naast haar open en vriendelijke houding is zij bovendien een heel prettig bescheiden persoon”

Oma
“Ik gun het iedereen om een reportage te krijgen zoals Christa voor ons heeft gemaakt”


Fam Curre
“Christa heeft voor ons foto’s gemaakt tijdens de uitvaart van een dierbare. We vinden dat ze heel goed geluisterd heeft naar onze wensen. Ze heeft de uitvaart op een mooie en discrete manier vastgelegd en we hebben eigenlijk niet eens echt in de gaten gehad dat ze aanwezig was. We kunnen het iedereen aanraden om foto’s te laten maken, zodat je altijd nog een keer terug kunt kijken hoe de uitvaart is gegaan en wie er allemaal aanwezig waren”


Inge
“Bij Christa voel je je direct op je gemak, ze is een warm en hartelijk persoon en gaat professioneel te werk, waarbij ze vooraf ook overlegt wat je fijn vind. Een aanrader voor iedereen die een mooie herinnering in zijn fotoboek wil!”